Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site of het werk op de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Vielavie is het niet toegestaan deze site of het werk op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie. De inhoud van deze site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar er worden geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Vielavie is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan en acht zichzelf niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden / gelinkt van of naar deze site.

Verzameling van data
Deze website verzamelt data in overeenstemming met het (land van hosting) recht. Deze website verzameld logs inclusief IP adressen, maar geen persoonsgebonden data van bezoekers, de server logs worden gebruikt bij het opsporen van problemen binnen de site.

Server hosting details
Als eigenaar van de server van deze website, zijn we wettelijk verplicht om informatie te verschaffen over de binnenkomende en uitgaande traffic op ons website aan de rechts autoriteiten van computer gebruik in ons land.

Bezwaren
Heeft u informatie nodig of u bent overtuigd dat er een fout is gemaakt binnen deze privacy verklaring, dat kunt u contact opnemen via het contact gedeelte van de website.

We gaan zeer serieus om met uw privacy en verkopen of gebruiken uw gegevens niet op een manier die gezien kan worden als ongepast zowel etisch, als volgens de wetgeving.

Uithoorn, 2009